Laadukkaat New Holland varaosat ovat osa traktorin perushuoltoa

Traktori on yksi suurimmista investoinneista, joita tehdään maatiloille. Todellinen työ alkaa kuitenkin vasta laitteen hankinnan jälkeen. Useimmiten sinun on oltava lähes asiantuntija traktorin huollossa, jotta se toimisi tehokkaasti. Uusien varaosien hankinta on myös tärkeä osa traktorin huoltoa, esimerkiksi New Holland varaosat ovat tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan. New Holland varaosat saat merkin koneiden jälleenmyyjältä, voit myös kääntyä heidän puoleensa varaosia tai huoltoa koskevissa kysymyksissä. Heillä on laaja ja hyvin kokenut huoltoverkosto, johon voit tukeutua aina kun tarvitset apua. New Holland varaosat ovat luokkansa parhaimmistoa ja valinnanvaraa riittää. Traktorin pitäminen huippukunnossa on tärkeää, jotta hyvästä sadosta saadaan kaikki irti. Olemmekin tähän blogiin keränneet muutamia traktorin huoltovinkkejä, joilla traktorisi pysyy hyvässä kunnossa:

Käy läpi omistajan käsikirja:

Jokainen valmistaja antaa ostajilleen käyttöoppaan, jossa annetaan ohjeita laitteen hoidosta huolehtimiseen. Varmista siis, että hankit omistajan käsikirjan ja noudatat niitä vinkkejä. Se sisältää huoltoaikataulun, tekniset tiedot, laitteiden kaikkien osien sijainnin ja peruskäyttöohjeet. Hanki oikeat huoltotyökalut:

Traktorin huolto vaatii erilaiset työkalut kuin autojen huolto. Varmista siis, että sinulla on käytössäsi kaikki perustyökalut, joita tarvitset traktorin huoltoon.

Varmista renkaiden oikea ilmanpaine:

Kaikki traktorit eivät tarvitse samaa täyttöpainetta. Jopa samassa traktorissa etu- ja takarenkaat saattavat tarvita erilaisen ilmanpaineen. Tarkista siis ilmanpaine säännöllisin väliajoin.

Suojaa traktori sateelta:

Varmista, että suojaat traktorisi sateelta, erityisesti pakosarjan, istuimen sekä mittariston. Pidä traktoriasi siis joko autotallissa tai peitä se hyvin.

Tarkista nesteet säännöllisesti:

Jos traktorin jokin osa vuotaa, vahinko voi maksaa omaisuuden. Katso omistajan käsikirjasta, mitkä osat on tarkistettava säännöllisesti, kuten moottoriöljy, jäähdytysneste, akku ja hydrauliikka öljy. Jotta traktori toimisi hyvin, se on voideltava hyvin. Varmista, että tarkistat öljytason säännöllisesti ja käytät raskaskoneisiin tarkoitettuja voiteluaineita. Vältä autoissa ja muissa kevyissä ajoneuvoissa käytettäviä öljyjä.

Pidä silmällä suodattimia:

Lika ja pöly voivat saastuttaa järjestelmän ja aiheuttaa komponenttien vikaantumisen. Traktoreissa on suodattimia, jotka suojaavat järjestelmää näiltä epäpuhtauksilta. Polttoainesuodatin sekä ilmansuodatin kannattaa tarkistaa usein. Puhdista se tai vaihda se, jos sitä ei voida puhdistaa kunnolla. Traktorisi käyttöikä riippuu siitä, miten hyvin huollat sitä. Varmista, että noudatat edellä mainittuja vinkkejä ja huollat traktoria. Hämeen traktorihuolto tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita varaosia eri merkeille. 

jaa